2013/07/10

Hääpöytien nimikointi matkailuteemalla

Kesäloman ensimmäinen pätkä on nyt ohi, sillä palasimme eilen illalla Sveitsistä takaisin kotiin. Olihan se taas upeaa päästä näkemään perheenjäseniä hulppeisiin maisemiin ja nuuhkutella veljen tyttöjen suloisia hiuspörröjä. Palaan paremman kuvasaalin kera teille viimeistään huomenna ennenkuin kirmaan trion kanssa kohti pohjoista, mutta ajattelin nyt kuitenkin aavistuksen väläytellä meidän häävalmistelujen tilannetta. 

Unohdimmeko siis lomalla viiden ja puolen viikon päästä häämöttävät häät? No emme tietenkään! 

Vaan mukaan reissuun raahattiin tällainen itse väkerretty liitutaulu, jonka avulla näpsimme suurimman osan pöytänimikointina käytettävistä kuvista eri lokaatioissa. Meillä häävieraiden pöytiä ei siis tuttuun tapaan numeroida, vaan ne on nimetty tulevan häämatkamme kohdemaiden mukaan. Muistanette varmaan, että jo hääkutsuistamme lähtien halusimme sitoa tämän tärkeän hääpäivän vähintään yhtä tärkeään unelmiemme matkaan maailman ympäri. Siitä se idea sitten lähti. Aluksi ajatuksena oli ihan vain tyrkätä pöytiin tikun nokkaan postikortti tai vastaava, josta maan nimi kävisi esille, mutta lähdimme jalostamaan ajatusta aavistuken pidemmälle. Lopulta päädyimme siihen, että nakotamme kuvissa itse liitutaulu käsissämme, toivottaen vieraat tervetulleeksi kyseiseen "maahan" elikkä tässä tapauksessa hääpöytään.

Tadaa! Muunmuassa tällaista saimme aikaiseksi.


Luonnollisesti myös pöytäkartta tulee olemaan hieman tavanomaisesta poikkeava ja enemmänkin nimenomaan siis KARTTA, kuin pöytäjärjestysluettelo. Apua kyseisen kartan väkertämiseen sain keneltäs muulta kuin aina yhtä taitavalta Janinalta ♥ Tuskin maltan odottaa, että tekin näätte sen vihdoin ja viimein valmiina! Mutta maltetaan nyt siihen hääpäivään asti kuitenki.

Mitäs olette muuten armas asiantuntijaraatini mieltä. 

Teetätänkö kuvat pöytiin värillisenä vai mustavalkoisena?

Niin ja mitä teille kuuluu?

Suuret kiitokset näistä kuvista kuuluu rakkaalle kälylleni, joka kärsivällisesti ajelutti meitä pitkin maita ja mantuja sopivia kuvauspaikkoja etsien ja näppäsi lopulta itse kuvatkin. Kiitos ♥

EN // We shoot photos to our wedding tables in Switzerland. Tables will be named after the countries we are going to travel on our honeymoon.


29 kommenttia :

 1. Ihana idea, loistavasti jalostettu :) Muhun iskee värillinen kuva kuin tuhat volttia. Ootte niin ihanan kuvauksellisia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Elliina <3 Sopivasti tuossa J:n paidassa olisi myös niitä meidän teemavärejä kyllä ;)

   Poista
  2. Värikuvat, on iloisemmat! :)

   Poista
 2. Tosi kiva idea!! :) Liputan värillisten kuvien puolesta! Kauniita kuvia,ei teistä huonoja saakaan! ♡

  VastaaPoista
 3. Mahtava idea :) kannatan värillistä vaihtoehtoa!

  VastaaPoista
 4. Tämäkin kannattaa värillistä! Jotenkin värilliset kuvat sopivat mielestäni paremmin matkailu- teemaan ilman mitään fiksua syytä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, totta! :D Jotenkin minimalisti minussa halusi nuo mustavalkoiset, mutta onhan ne värilliset hauskemmat! Ja kun pöydissä ei ole kuin valkoisia kukkasia, niin siinäkin mielessä.

   Poista
 5. Värillisenä, enemmän ihanaa vintage-henkeä. Teille tulee varmasti niin upeat häät!!

  VastaaPoista
 6. mielettömän hieno idea! :) Ja tottakai värillisenä!

  VastaaPoista
 7. Värillisenä! Ja ihana idea. Ihanasti sidottu yhteen sekä häät että teidän mahtava tuleva matka. :)

  VastaaPoista
 8. Yllätys että tykkään, kun omissa häissä oli sama ajatus! Tosin siis jo käytyjen paikkojen kautta. Ja tästä syystä meillä oli mustavalkoiset kuvat, koska osa kuvista oli tosiaankin ajalta ennen digikameroita ja skannaus ei valitettavasti pitänyt värejä ihan parhaina.. Näin saatiin siis yhtenäinen sävystö. Mutta koska teidän kuvat on mitä ilmeisemmin otettu semitasalaatuisissa olosuhteissa, kannatan ehdottomasti värikuvia, aivan kuten kaikki muutkin :) Mahtava tapa yhdistää häät ja matka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D Ai oli! Miten multa on mennyt ihan tyystin ohi. No mutta great minds thin alike jne ;)

   Joo näistä on nyt 6/9:stä otettu ja loput kolme otetaan sitten vähän vastaavalla ajatuksella (: Katsotaan nyt sitten, mihin värisävyihin tässä päädytään!

   Poista
 9. Ai miten niin muka ei ollut sattumaa ;) ;) Haha! No joo. Kyllähän häissä vivahteita nuista pastellinsävyistä tullaan näkemään, mutta etenkin persikkaa ja minttua (:

  VastaaPoista
 10. Ehdottomasti värilliset! Tykkään kovasti, että teema (joka ei rajoitu vain värimaailmaan) toistuu häiden toteutuksessa eri muodoissaan. Odotan jo nyt innolla häiden jälkeisiä postauksia : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saana (: Hih, niin minäkin odotan, että pääsen sitten kertomaan suuresta päivästämme teillekin!

   Poista
 11. Siis valtavan ihana idea! Ja ehdottomasti värilliset kuvat :) voi että, nautin niin näistä sun häävalmisteluista.. ihan parasta, kun näätte niin paljon vaivaa. pikkuiset yksityiskohdat on niin suloisia! :) ..ja mulla on semmonen tuntuma, että kuitenkin valmistelette häitä niin rennoin ottein, ja suunnittelette niin oman näköiset näistä häistä..ettekä vain siksi, että kun "on pakko". :)

  ja tänne kuuluu kans hyvää, lomalla ja matkasuunnitelmia - mikäs siis sen parempaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin me juuri ollaan tehtykin (: Siinä vaiheessa, jos joku alkaa stressata olen pyhästi luvannut jättää mokoman homman tekemättä :D Ei se ole niin justiinsa! Ainakin toistaiseksi näiden hääjuttujen tekeminen on vielä ollut vain kivaa!

   Oi että ihanalta kuulosti teidän vuorikiipeilysuunnitelmat!

   Poista
 12. Mahtava idea! Värillisten perään huutelen minäkin!

  VastaaPoista
 13. Loisto idea!!! Mä kanssa liputan värillisten puolesta, on niin kauniit värit teidän kuvassakin! :)

  VastaaPoista
 14. Ihania! Värilliset on munkin suosikit, niissä on tosiaan sellaista vintage-henkeä :) Tosin ymmärrän myös tuon "minimalisti minussa haluaisi mustavalkoiset", mä myös yleensä päädyn kaikessa mieluiten aina siihen vaihtoehtoon :D

  VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: