2013/01/29

Photari ilmaiseksi?

Hei sinä, joka olet aina halunnut Adoben Photoshopin koneellesi, mutta et ole raskinut pulittaa kyseisestä lystistä itseäsi kipeäksi. Nou hätä! Enni nimittäin vinkkasi, että nyt se onnistuu ilman niitä paikallisia oravannahkojakin. Klikkaa itsesi siis kipin kapin TÄNNE ja lataa Photari, InDesign ja kaikkea muuta kuvaa koneellesi ihka ilmaiseksi! Nyt meikäläinenkin sai heittää uskollisesti palvelleen Gimpin roskakoriin ja harjoitella yhteistyötä vanhan tutun Lightroomin sekä uuden Photarin kanssa.


Otathan huomioon, että nämä ei nyt sitten luonnollisestikaan ihan niitä uusimpia versioita, mutta ainakin tällainen amatööri pärjää oikein hyvin myös vähän vanhemmalla ohjelmistolla. Syy miksi nämä ovat nyt kaikelle kansalle vastikkeetta ladattavissa on jokseenkin hämärän peitossa, mutta täältä voit lukea lisää kyseisestä sekaannuksesta.

Ei muuta kuin hyvät yöt ja nyt latailemaan!


16 kommenttia :

 1. Äh, miten mä en tajunnut tallireissulla kertoo sulle, kun just oli tästä koulussa puhetta, että tuon vanhan saa ilmaiseksi. No mutta hienoa, että se tuli toista kautta sun korviin :) Kohta oot ihan koukussa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä tajuu miten se jäikin silleen kertomatta :D Mulle tää oli ihan uus juttu! Oon käyttäny photaria viimeks joskus koulussa, ku oon pärjännyt hyvin Lightroomilla ja Gimpillä. No jatkossa on varmaan kohtuukäyttö kaukana! Saat ehkä antaa mulle vähä tipsejä (:

   Poista
  2. En todella muistanut koko juttua, tietysti olisin kertonu, soooooooriii!! Lahopää!! Joku linkkas tän meidän Fb-sivulla, mutta en mä sitten sen enempää kiinnittänyt huomiota :) Joo, mä voin neuvoa, jos vain osaan :)

   Poista
 2. Kiitos mahtavasta vinkistä! Täällä photari asennettuna, indesign latautuu ja aamulla pitää asentaa sit vielä illustrator. :) Voi riemua! Kiiitos, kiiitoooos, kiiitos! <3

  VastaaPoista
 3. Ainoo huono puoli on, ettei ainakaan tuo Photoshopin versio ilmeisesti toimi uusimmalla Macin Mountain Lion käyttöjärjestelmällä... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se voi olla just sen takia, kun nämä versiot on vähän vanhempaa kaliiperia :/ Oma Mac on jo pari vuotta vanha, niin siihen vielä mennä sujahti tuo photari.

   Poista
 4. Kiitoskiitos ! :) Tämä oli mahtava vinkkailu!

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä, jaettu eteenpäin Twitterissä ja muualla. :) Itse tosin en lataillut, kun ovat mäkistille vähän turhankin vanhoja versioita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä! Mun pari vuotiaaseen Macciin tämä kyllä latautui ilman ongelmia.

   Poista
  2. mulle ainakin kelpaa ilmaisversioksi varsinkin vanhemmille koneille, jotka eivät ole niin tehokkaita. Nämä kun ovat himppasen kevyempiä :)

   Poista
 6. mulla tää ei lataudu vaan kysyy jtn serial numberia ? osaatko auttaa miten lataan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää luoda Adobelle tunnarit, niin sitten pitäisi onnistua!

   Poista

Hei, kiitti kommentista (: