2014/07/15

Nyt on Pöllöt arvottu ja lomailijat siirtyneet väljemmille vesille

Hola kamut! Huh huh mitä haipakkaa tässä on viime päivät menty. Palattiin perjantain ja lauantain välisenä yönä takaisin Suomeen vain nukkuaksemme muutaman tunnin unet kotipedissä. Aamulla pakattiin koirat sekä kamat kasaan ja käännettiin nokat kohti Raumalla vietettäviä serkkuni häitä. Sunnuntaina tiet erkanivat Nanin mennessä takaisin kotiin ja minun jatkaessa matkaani Oulun kautta pohjoiseen mökille. 

Ja täällä sitä ollaan. Maailman parhaassa paikassa porukoiden ja koiralauman kanssa, jossa on saunottu isän tekemän vastan kera, palvottu peilityynen järven laiturilla aurinkoa, paistettu muurikkalettuja ja ihan vain otettu rennosti. Vitsi juuri tätä olinkin kaivannut! Muutama päivä täällä keskellä mystistä rauhaa ja hiljaisuutta tekee kyllä sielulle totaalisesti ihmeitä.


Kiitos kaikille Pöllöjen arvontaan osallistuneille huipuista kommenteistanne! Vitsi jätitte niin hauskoja ja hyvin perusteltuja, että en lopulta voinut tehdä muuta kuin heittää osallistujamäärän arvontageneraattoriin ja antaa sen tehdä päätös voittajasta puolestani. Voittajaksi siis selviytyi arvontaan numerolla viisi osallistunut Helena, joka valitsi laseikseen upiat Glaucidium Redwoodit. Olepas Helena siis kuulolla! Saat pian postia Pöllöiltä. 

Minulla on about kymmenen postausta kirjoitettavana reissusta ja muutenkin tässä on ehtinyt tapahtua vaikka ja mitä, mutta aloitan niiden purkamisen jahka olen ensin nollannut pään mökkimaisemissa. Palataan siis pian! 

Muikeeta viikkoa kamut! Kovasti terkkuja täältä minun paratiisistani 

PS. Taitaa mahassa sätkytellä melkoinen reissarivauva, sillä samana päivänä kun meidän matkalle lähtö koitti, kaveri päätti lopettaa meikäläisen kiusaamisen ja koko reissun aikana en oksentanut kuin yhden ainoan kerran. Hiphurraa ja muutama onnenvoltti päälle!


10 kommenttia :

 1. Jee, hyvä Pökäle! <3 Se syntyy varmaan kettureppu selässä :D hahah

  VastaaPoista
 2. Ei vitsit mikä nostalgia-aalto tulee tuosta räsymatosta saunan kuistin penkillä! Luulen vaan, että meidän suvun penkillä on ollut vihta ;) Muurikkaletut puuttuu omasta kesästä, toivottavasti niitä vielä saisi.. Ihana reissarivauva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihta, vasta, mitä näitä nyt on! :) Joo mahakaverista kyllä selkeesti meinaa tulla melkoinen matkaaja, jos näihin merkkeihin on uskominen!

   Poista
 3. Kyllä piristi kummasti huonoa työpäivää kun tauolla luin tätä postausta. Kieltämättä taisi päästä pari onnen kiljahdusta, hihhii. En voi muuta sanoa kuin iso KIITOS :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä! Kiitä arvontajumalattaria vai ketkä ne tämän päätöksen nyt tekikään :D

   Poista
 4. NIIN hienoa, että siinä sittenkin kävi niin - se yksi aurinkoinen päivä koittikin ja juuri ratkaisevalla hetkellä :)!! Melkeen herkistyin kun voin niin kuvitella tuon tunteen sielunrauhasta <3 tällä hetkellä rentoutuminen vaatii ponnistuksia koska elämänvaihe on niin stressaava että näkyy ja tuntuu koko kropassa :/

  >Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei. Ikävä kuulla! Toivon valoisampia aikoja sinne suuntaan! Jospa kaikki järjestyy ja stressi helpottaa :) Täällä voidaan nyt oikein mainiosti, vaikka toki omat huolet on olleet pieniä ja vielä iloisen syyn seurauksia.

   Poista

Hei, kiitti kommentista (: