2014/03/23

Aurinkoinen Espoo

Kevät ja aurinko houkutteli meikäläisen eilen nappaamaan kameran sekä Pullanderin kainaloon ja lähtemään tuijottelemaan iltapäivän valossa kylpevää Espoon ihmemaata Olympuksen etsimen läpi. Kuvista välittyvä lämmin tunnelma on silkkaa huijausta, sillä tuuli niin, että tukka tutisi pipon alla ja näpit oli hanskoista huolimatta semi-kuoliossa. Koirakin piti välillä pelastaa takin sisään lämmittelemään "vienoa" maaliskuista tuulahtelua. Vaikka kyllähän se aurinkokin totta puhuen lämmitti paikka paikoin jo aikas ihanasti, kun löysi sopivan tuulensuojan autiolta rantakallioilta. Jumahdettiin possun kanssa sinne pitkäksi toviksi istuskelemaan ja ihastelemaan hileisen näköistä merta pian koittavasta kesästä haaveillen.

Pari viikkoa sitten sukellettiin meidän takapihalta alkavaan ikivihreään keskuspuistoon, mutta nyt mennään tosiaan vähän eri huudeille retkelle. Tervetuloa minun kotikaupunkiini Espooseen.

Espoo_Suomiretki_Finland-1
Espoo_Suomiretki_Finland-4 Espoo_Suomiretki_Finland-6 Espoo_Suomiretki_Finland-2 Espoo_Suomiretki_Finland-3 Espoo_Suomiretki_Finland-5 Espoo_Suomiretki_Finland-8 Espoo_Suomiretki_Finland-7 Espoo_Suomiretki_Finland-9 Espoo_Suomiretki_Finland-17 Espoo_Suomiretki_Finland-11 Espoo_Suomiretki_Finland-12 Espoo_Suomiretki_Finland-23 Espoo_Suomiretki_Finland-20 Espoo_Suomiretki_Finland-16 Espoo_Suomiretki_Finland-13 Espoo_Suomiretki_Finland-24 Espoo_Suomiretki_Finland-19 Espoo_Suomiretki_Finland-25 Espoo_Suomiretki_Finland-18 Espoo_Suomiretki_Finland-14 Espoo_Suomiretki_Finland-10 Espoo_Suomiretki_Finland-26 Espoo_Suomiretki_Finland-27 Espoo_Suomiretki_Finland-28 Espoo_Suomiretki_Finland-29 Espoo_Suomiretki_Finland-22 Espoo_Suomiretki_Finland-30

Väsynyt pieni kuvausassari sai poikkeuksellisesti matkustaa lyhyen kotimatkan auton etupenkillä. Huomatkaa miljoonat pienet saviset tassunjäljet, jotka saatoin vahingossa unohtaa pyyhkiä kunnolla pois (ei kerrota nuista Jiille..). Minun sunnuntai jatkuu nyt vauvamahakuvauksen merkeissä, josta toivon mukaan tippuu ainakin portfolion puolelle muutamia otoksia. Ehkä myös blogiin, mikäli se mallille sopii.

Nyt ei muuta ku se on moro ja rentoa sunnuntaita!

EN // Few photos from my home town Espoo, Finland. 
#suomiretki

Photos: 
Olympus OM-D E-M1
M. Zuiko PRO 12-40mm f2.8


20 kommenttia :

 1. Oi, juuri niin täydelliset värit kaikissa! Etenkin tuo kuva Cafesta on mun mieleen. (:

  VastaaPoista
 2. Vau vau vau! Upeita kuvia!!


  http://pienilintu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Kauklahti kahviloineen on niin söpö paikka. Kesäisin kiva tehdä sinne vaikka polkupyöräretki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan söppänä (: Vaikka ei itse siellä asutakaan niin tykkään kyllä kovasti miljööstä!

   Poista
 4. Nuo hauva kuvat on aina niin sydäntä sulattavia!!! Ja mikä ihana lämmin valo kuvissa :)

  VastaaPoista
 5. voi nää on kyllä niin kauniita<3 harmi että tänään ei ollut yhtään niin nätti päivä kun eilen :( tai täällä meillä ainakin on vaan satanut vettä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, eilen oli kyllä niin maailman harmain päivä, että oksat pois! (: Jospa tänään taas paistaisi! Kiitos!

   Poista
 6. Hienoja kuvia! Mun piti ihan tarkistaa, että missä tuo Bisa oikein on, kun Vantaalla on samanniminen järvi. Ja onpa tuttuja huudeja :) Olen nimittäin asunut vuoden Puolarmaarissa siirtolapuutarhamökissä ennenkuin muutettiin Tuusulaan (ja tänne Espanjaan) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai oot! Aikas hauskaa (: Me ei siis asuta tuollapäin, mutta tämä Espoo on sen verta iso, että täällä näitä kuvattavia kolkkia riittää (:

   Poista
 7. Ihan mahtavia kuvia, niin täydellinen valaistus! Sopisivat täydellisesti "this is Finlandin" sivuille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vau! Kiitos (: Olisipa kunnia saada joskus kuvia sellaiseen paikkaan.

   Poista
 8. Espoo on kyllä outo paikka. Tai se pari kertaa mitä oon käyny siellä, en oo saanu kyllä minkäänlaista otetta siitä, mutta ehkä se johtuu siitä hajalle levittäytyneestä keskustasta mitä ilmeisesti ei oo ees oikeastaan olemassa tai jos on niin niitä on monta? Äh, ei voi pohojosen tyttö ymmärtää! Mutta kauniilta näyttää ainakin tuo rantsu, ja tosiaan on vähän semmoista lämpimän kevään fiilistä kyllä noissa kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta viserrät! Täällä on aika monta "keskustaa" ja muutenkin kyllä huomaa, että tämä on ikään kuin rakentunut tuohon Helsingin kylkeen (: Oli ihana ilta-aurinko ja jotenkin tuli tosi keväinen fiilis. Jos sitä jäätävää merituulta ei siis lasketa... Kunpa pääsis pian kuvailee sitä OIKEAA kotipaikkaa!

   Poista
 9. Tosi tunnelmallisia kuvia ja näyttää ihan tyyneltä, kuin ei olisi tuulesta tietoakaan! :)

  VastaaPoista
 10. Nätti Espoo! Mun pitää hieman Inkan ylläolevaan kommenttiin etten ole koskaan oikein saanut "otetta" Espoosta vaikka siellä olenkin jonkin verran vieraillut. Ihania kuvie ja jotenkin kuvista välittyy sellainen kylämainen ympäristö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Olen kyllä ihan samaa mieltä, että tästä kaupungista on vaikea saada otetta. Olen itse asunut täällä kohta kaksi vuotta ja silti olen täällä ihan kujalla ^_^

   Poista

Hei, kiitti kommentista (: