2014/02/28

Kaikki tiet vievät Ouluun

Kirjoituspaikka: Auto, Nelostie kohti pohjoista

Oulu. Oi Oulu! Minun lempikaupunkini päällä maan. Tänään me jälleen kohtaamme, sillä Volvon keula on kääntynyt kohti pohjoista. Huomenna pääsemme juhlimaan rakkaan ystäväni häitä, joten pidetään peukkuja että sää suosii eikä niskaan räsähdä jotain jäätävää räntäkuuroa. Luulin ensin ettei lumista talvimaisemaa saada kuin mielikuvituksen voimin, kunnes Inka pelasti päivän kertomalla, että Oulusa sattaa lunta! Onneksi on sontikka mukana.

Sateenvarjon lisäksi matkalaukustani löytyy äidin kanssa valkattu pikkumusta ja luonnollisesti kamera tykötarpeineen. Häissä on ihan virallinenkin kuvaaja, mutta mihinpäs sitä koira karvoistaan pääsisi ja kun morsiokin antoi luvan räpsiä kuvia niin paljon kuin sielu sietää. Voisin kuvitella, että hääkoristukset sun muut kiinnostavat teitäkin! Meikäläisestä ei muuten ole paljon muuta asustusta viime kuukausina blogissa näkynyt, kuin kauhtuneita shortseja ja virttyneitä reissu t-paitoja, joten ehkä rohkenen laittaa kuvan myös omasta juhlalookistani. Niin ja tietysti lupaan ehtiä jossain välissä kuvata itse Oulua!

Kuvassa on rakas edesmennyt koirani Oulun Nallikarissa.

Nyt minä keskityn tähyilemään mahdollisia puskista tielle hyökkiviä hirviä ja pitämään seuraa kuskille. Keskittykää te pitämään erinomaisen hauska viikonloppu!

Kohta nähdään Oulu!

EN // On my way to Oulu to celebrate my friends wedding! Have a great weekend fellas!  
#suomiretki


29 kommenttia :

  1. Teikä tullee ja meikä lähtee! :D No mutta tervetuloa melko vetiseen Ouluun ja ihania häitä -toivotaan että sataisi yöllä lunta ja pakastuisi! Me jatkamme täällä köröttelyä Kuusamoa kohti. <3

    VastaaPoista
  2. Oi Oulu! <3 paljon hyviä muistoja kuuluu siihen kaupunkiin, olen kotoisin pienestä kunnasta tunnin ajo matkan päässä oulusta ja etenkin teini-ikäisenä oli huikean hienoa kun seikkailtiin kavereiden kanssa bussilla ouluun. :) nelostie myös tullut hyvin tutuksi kotipuoleen miehen kanssa ajellessa.
    Ihania häitä ja hauskaa ressua! :) ja ennen kaikkea turvallista matkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Voin niin samaistua tuohon fiilikseen, vaikka meiltäpäin bussimatka kestikin aikoinaan triplat (:

      Poista
  3. Tervetuloa!
    Olispa ollut hausta treffata! Me lähtään huomenna kohti Ukkohallaa aamusta. Täällä on tosiaan yöllä tullut lunta, mutta melekosen märkää on tällä hetkellä. Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut ens kerralla sitte! Nyt onki ihan tällainen pikavisiitti vaan (: Ukkohalla on tuttuakin tutumpi meikäläiselle. Nauttikaa!

      Poista
  4. Jee, hauskaa matkaa! Toivotaan että maa on valakonen vielä huomenaki!

    VastaaPoista
  5. Oulusta ei ole minkäänlaisia muistikuvia, sen verran nuorena olen siellä viimeksi käynyt. Pitäisi ehkä korjata asia...
    Oikein ihania ja mukavia häitä teille, kuvia odotellaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oulu on ihana kesäkaupunki, joten ei muuta ku käymään (: Kiitos kovasti! Kuvia tulee!

      Poista
  6. Voi ei! Ihana koira! Minkä rotuinen tämä suloisuus oli? Mulla on itselläni Tiibetinterrieri ja näyttää samanlaiselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein arvattu (: Ihanaa, että sinullakin on tibbe! Tämä hölmö hassu ja rakas adoptiokoira piti päästää viimeiselle matkalle 10,5 vuotiaana syövän nujertamana. Ikävä on edelleen kova!

      Poista
  7. Minkä rotuinen edesmennyt koirasi oli? Itselläni on coton de tulear, ja hän näyttää paljon samaltakuin tämä :)

    VastaaPoista
  8. Oulu on rakkain <3 Asuin ja opiskelin siellä kuutisen vuotta, ja vaikka olen asunut pk-seudulla junan tuomana nyt jo jokusen vuoden, halajaa mieli takaisin Ouluun yhä vain. Jään jo valmiiksi nostalgisella mielellä odottamaan kuvareportaasia ihanasta Oulusta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika sama stoori mullakin! Seitsemän vuotta Oulussa jätti kyllä kovan kaipuun takaisin pohjoisen pääkaupunkiin!

      Poista
  9. Tervetuloa! Innolla odotan, miltä nämä omat nurkat näyttää sun linssin läpi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parikymmentä kuvaa ehdin ottaa! Hitsi kun oli pikainen visiitti. No, kesällä sitten uusi setti (:

      Poista
  10. Mukavaa kotimaanmatkaa, ja voi kuinka suloinen turrikka kuvassa <3

    VastaaPoista
  11. Tervetuloa tänne ihanaa kotikaupunkiini =) Nuga-neitiä niin kova ikävä <3 Piipahtakaa jos ehditte =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Juuli, et usko miten sitä poksahtelevaa karvakuonoa onkaan ikävä! Oltais tultu todellakin käymään, jos ois ehditty, mutta kun ei ehditty muuta kuin käydä häissä ja lähteä samantien kotiin. Pupu vielä sairastui, niin meille tuli aika kiireellinen kotimatka. Kesällä tuun varppina!

      Poista
  12. Mukavia häitä! Mä en ole koskaan käynyt Oulussa, mutta mulla on sellainen mielikuva että kaikki siellä asuneet tykkäävät kotipaikastaan ihan hirveästi. Eli Oulun on oltava kiva kaupunki :) Sinne vielä joskus siis!

    VastaaPoista
  13. ei oo totta. heti kun avasin tän postauksen alko spotifyn sufflesta soimaan smg:n 100km Ouluun! creepy

    VastaaPoista
  14. Kappas.. :) Kävin viettämässä itse omia synttäreitäni Oulu-kotona jossa olen elämäni ensimmäiset 19v asunut ja Ouluilin talvilomaillen ti-pe.. Keskiviikkona aurinko paistoi niiiiiin lämpimästi, to-pe yönä oli pukannu jostain lunta ihan simona mutta ne tais sulaa pois siinä perjantain aikana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei siellä hirveästi lunta näkynyt enää (: Tänään lähtiessä oli pikkupakkanen ja aurinkokin pilkahteli! Oulu on ihana, ihana, ihana!

      Poista

Hei, kiitti kommentista (: