2013/12/02

Viikonloppu aurinkoisessa San Diegossa

Kirjoituspaikka: Jucy-hostelli, Auckland, New Zealand

Kyllä se tämä tekniikka on sitten ihmeellistä. Kun on tottunut olemaan lähes aina (meidän mökkiä lukuunottamatta) matkapuhelinverkon ulottuvilla, niin viikko totaalisessa pimennossa tuntui kieltämättä pieneltä ikuisuudelta. Ei sillä, varmasti tekee ihan hyvää välillä olla in the middle of nowhere etenkin ilman interneettiä, mutta se ettei edes puhelimella saisi ketään hätätilanteessa kiinni, oli tällaisen surun keskeltä toipuessa semisti ahdistava kokemus. Etenkin, kun olet tismalleen toisella puolella maapalloa, kuin missä muu perhe tallailee menemään.

No mutta siitä ahdingosta selvittiin muutamilla kyynelillä vasten miehen olkapäätä ja nyt ollaankin jo taas uudessa mestassa. Nimittäin UUDESSA-SEELANNISSA! Saatan haljeta innosta. Joudumme kuitenkin näissä postauksissa nyt tämän nettipimennon vuoksi palaamaan aika kauas taaksepäin eli viikko sitten viikonloppuun, jonka vietimme todella vieraanvaraisen ystäväperheemme luona aurinkoisessa San Diegossa.

Itselläni ei ollut San Diegon suhteen mitään etukäteisodotuksia eikä käsityksiä, mutta kaupunki yllätti todella positiivisesti. Ihana paikka! Ihania ihmisiä, maisemia, merta ja rantoja silmänkantamattomiin, mutta ennen kaikkea ihania hylkeitä. Ai että ne oli hassuja (ja haisevia) rötköttäessään rantakallioilla. Muuten kyseinen viikonloppu meni kyllä supernopsaan. Niinhän se loistoseurassa tuppaa aina tekemään. Perjantaina kotiuduimme aika myöhään Anaheimista NHL-matsista perille, joten lauantaina nukuimme hieman pidempään, jonka jälkeen kiertelimme kaupunkia ja kävimme juoksuttamassa perheen koiraa dog-beachillä.


Sunnuntaina California pisteli parastaan ja aurinko helotti kirkkaana siniseltä taivaalta. Ihan pakkohan sellainen sää oli käyttää hyödyksi, joten heti aamusta ennen meidän suuntaamista lentokentälle, kävimme hieman haikkailemassa pitkin upeita rantamaisemia. J lähti omalle retkelleen juoksemalla, meidän tyttöjen pysytellessä reippaassa kävelyvauhdissa.


Oli oikeasti sääli lähteä San Diegosta niin pikaisesti, sillä kaupungilla tuntui olevan vielä paljon annettavaa meille ja kieltämättä horisontissa siintävät Meksikolle kuuluvat vuoret näyttivät myös kutkuttelevilta. Tykättiin siis molemmat kympillä ja ihan taatusti vielä joku kaunis päivä suunnataan takaisin aurinkoiseen Etelä-Californiaan!

Nyt nukkumaan, sillä huomenna kutsuu meitä campervan ja moottoritie!

EN // Weekend in sunny San Diego.


17 kommenttia :

 1. Nyt näyttää ihan siltä miltä Kaliforniassa kuuluukin... :)

  VastaaPoista
 2. voi apua kuinka ihanan näköistä! nauttikaa! :)

  VastaaPoista
 3. On varmasti vähän kurjaa olla eristyksissä kotipuolesta kun on vielä suruaikakin. Tsemppiä kuitenkin!

  Me itseasiassa skipataan Diego ja Se vähän ehkä harmittaakin. Lennetään Miamin kautta kotiin, joten Losista jatketaankin lentäen Floridaan vajaaksi viikoksi ennen kotiin paluuta. Noh, ehkä sieltäkin löytyy jotain kivaa, vaikka tuo Diego saattaakin jäädä vähän kaivelemaan.

  Te olettekin jo ihan eri maisemissa, mukava kuulla taas uusia tarinoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   No mutta ensi kerralle jää sitten ainakin sen San Diego (: Meilläkin jäi välistä Grand Canyon ja se vähän harmittaa, mutta aateltiin, että jääpähän toiseen kertaan ;)

   Poista
 4. Vau! Näyttää niiiiiin hienolta! Nauttikaa! <3

  VastaaPoista
 5. Oijoijoi! Täällä huokaillaan taas kauniille maisemille! Ja odotellaan innolla postauksia Uudesta-Seelannista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on tulossa heti, kun saan Cookinsaarten postaukset pois alta ;)

   Poista
 6. Vau, näyttää ihan superhienolta noi maisemat! Jotenkin ihan täysin erilainen San Diego on näissä kuvissa kuin se kaupunki, minkä mää näin elokuussa. Ihan mahtavaa, miten eri asioita sitä suurkaupungista bongaakaan. Ja kuolen ku nuo rannat näyttää niin siisteiltä. Nauttikaa Uudesta-Seelannista!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Mietin itekin samaa, että jotenkin ihan eri kuva tuli sun kuvista San Diegosta, vaikka ei siis missään nimessä huono kuva (: Rannat oli huikeita! Nautitaan <3

   Poista
 7. Oih, te ootte nyt siellä <3 Uudessa Seelannissa siis, ihanaa!! Vaikka myönnetään että siinä road trippaamisessa oli myös monta sangen rasittavaa puolta joita ei ole ikävä! Nauttikee, minä innolla lueskelen ja muistelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan! Eiköhän me välillä jouduta menemään ihan yöksi johonkin hostelliin (: Hihi! Odotan jo innolla!

   Poista

Hei, kiitti kommentista (: